Receptet hittade jag hos Milla och eftersom min plan är att byta ut en del av min normala kost till en mer naturlig kost och äta mer från växtriket så tyckte jag att gröna medelhavsbiffar med soltorkade tomater, getost, broccoli och spenat passade riktigt bra att testa
Medelhavsbiffar (4 portioner). Hej på er,. Jag tänkte gå rakt på sak och ge er ett supersmaskigt recept. Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera på sista tiden men jag har verkligen inte haft en lugn stund över… Ändring
Blanda allt utom köttfärs, och låt svälla ett par minuter. Tillsätt köttfärsen och blanda väl. Forma runda biffar och bryn dem i smör, ta sedan ur pannan
Gröna medelhavsbiffar ca 10st (recept från kokboken Maten är min medicin). Kram Milla Gröna medelhavsbiffar ca 10st (recept från kokboken Maten är min medicin)
Börja med chutneyn. Skölj och ansa auberginerna och skär dem i tärningar. Skala och finhacka vitlöken. Fräs auberginetärningarna i lite matfett tillsammans med vitlöken