Mixa nötter och dadlar till ett fint grus. Många undrar hur nyttigt det egentligen är med kokosfett, och jag kan kort säga som så att kokosoljan kan vara ett bra alternativ till smör på grund av att den innehåller mättade fettsyror som tas om hand i kroppen på ett annat sätt än andra mättade fettsyror
med mandlarna, hälften av dadlarna och all vätska och tillsätt resten av ingredienserna eftersom. 12 st färska dadlar. 2 dl naturella cashewnötter. 3 msk kokosolja. 12 st färska dadlar. 2 dl naturella cashewnötter. 3 msk kokosolja
I stället för plommon kan du ta samma mängd färska urkärnade dadlar. Bollarna är naggande goda och innehåller massvis med finfina mineraler, vitaminer, fibrer, fettsyror och spårämnen av alla de slag
Gjorde världens godaste och enklaste raw-kulor med lakrits och kokosolja idag. Jag tycker det blir godare med bitar av nötter istället för en slät massa
Kärna ur dadlar och lägg jämte övriga ingredienser (utom kakaonibs) i mixer. Det är därför ni varit så intresserade av det här receptet igår och idag (brukar vara relativt stiltje med besök på den här bloggen annars)
Krämig jordnötsfyllning med krispigt mörkt chokladtäcke. Lägg cashewnötterna i en mixer eller matberedare och mixa flera minuter tills du får en jämn smet utan klumpar
Ställ in i frysen medan du gör kolan. Kärna ur dadlarna. 1 dl naturella cashewnötter. 1/2 msk kokosolja. Tryck ut massan (ca 1/2 cm tjock) i en brödform klädd med plastfolie. 15 dadlar. 2 msk kokosolja. 1 dl naturella cashewnötter. 1/2 msk kokosolja. 15 dadlar 2 msk kokosolja
Ställ in i frysen medan du gör jordnötssmeten. Mixa cashewnötterna i en matberedare. Tillsätt kakao, kokosolja och vaniljpulver, mixa till en slät smet