Det blir minst lika god då även denna kaka består av mördegsbotten, mazarinfyllning och glasyr. Den här kakan är en av mina absoluta favoriter när det gäller att baka i långpanna
Blanda mazarinfyllningen och fördela över mördegen. Denna rutan är fantastisk. Egentligen är det en småkaka från början, men nu gjorde jag den i rutor igår
Blanda mazarinfyllningen och fördela i formarna. Dessa kakor är nog de godaste kakor som finns. Det är Roy som står för receptet och jag har gjort dem flera gånger innan
Mazarinfyllning. Fördela mazarinfyllningen och därefter äppelfyllningen jämnt i pajformen. 1Mazarinfyllning190 g mandelmassa 2 g kardemumma (1 tsk) 80 g rumstempererat smör 50 g ägg (1) 50 g äggula (3)
Mazarinfyllning. Bred ut mazarinfyllningen på mördegen. Bred ut mazarinfyllningen på mördegen. Mazarinfyllning300 g mandelmassa150 g smör, rumsvarmt3 ägg
Mazarinfyllning. Gör så här. Bottnar. Blanda alla ingredienser i en matberedare till en deg. Lägg degen i en bunke som du täcker med plastfolie och låter vila i kyl i 20 min
Mazarinfyllning. Fyll formarna till två tredjedelar med mazarinfyllningen, använd sprits eller sked. För någon vecka sedan såg jag ett recept på Mazariner hos Bli min jäst och visade det då för min man, som är väldigt förtjust i Mazariner
Mazarinfyllning. Häll mazarinfyllningen i pajskalet och grädda mitt i ugnen ca 30 minuter. Mazarin är gott och toscakaka är gott, varför inte försöka förena dessa godingar i en och samma