2 dl grahamsmjöl. Kör mjöl och margarin i matberedaren några sekunder tills det blandats till en smuldeg, häll sedan i vattnet och kör några sekunder tills det blir en deg
grahamsmjöl. Så här gör du. 45 minuter. Pajskal. Nyp ihop smör, mjöl och salt. Tillsätt därefter mjölk och knåda så snabbt som möjligt ihop degen till en klump
1 1/2 dl grahamsmjöl. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Vira in degen i plastfilm eller lägg i en plastpåse och låt vila i kylen minst 30 minuter
6 dl vetemjöl 2 dl grahamsmjöl 250 g smör 3 msk vatten Fyllning. Matpaj ca 10-12 port. 2 dl grahamsmjöl. Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille
Matpaj kanske. Här kommer ett tips på krämigt god matpaj för den som vill göra fredagsmyset enkelt. 3 3/4 dl vetemjöl (eller hälften vetemjöl, hälften grahamsmjöl). 3 3/4 dl vetemjöl (eller hälften vetemjöl, hälften grahamsmjöl)
Ska jag göra matpaj så ropar barnen MOROTSPAJ. 1 dl grahamsmjöl. 1 dl grahamsmjöl. Vi gillar den massa. På bilden så är även en italiensk paj med som du hittar receptet på HÄR
Ett bra grundrecpet på deg till matpaj. Välj själv om du vill ha enbart vetemjöl eller om du liksom jag föredrar 1/3 grahamsmjöl i degen. Häll 3 dl vetemjöl eller 2 dl vetemjöl + 1 dl grahamsmjöl i matberedaren. 1 dl grahamsmjöl