2 msk färsk dill. Tärna margarinet och lägg det i en bunke. Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg
Månadens utmaning är pizza, matpaj eller pasta, så jag tyckte den här hjärtepajen kunde platsa. Men i kväll bjuds det i stället en hjärtlig Valentinopaj med smak av tomat och saffran, och med garnering av räkor, löjrom, krasse och dill
Här kommer ett recept på matpaj med rökt skinka som grund. färsk dill. Och som alltid när jag gör matpaj kör jag en pajbotten på blandat vetemjöl och grahamsmjöl
Matpaj,. Fyll pajskalet med laxen, purjolöken, den rivna osten och valfri mängd färsk dill. Matpaj,. Fyll pajskalet med laxen, purjolöken, den rivna osten och valfri mängd färsk dill
Dill. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samma ingredienserna till pajdegen och tryck ut i smord pajform. Nagga med gaffel och grädda därefter i ca 10 min
De går även bra att förbereda dagen innan (blir ännu godare när de fått stå och dra till sig), förvara i kyl i burk med lock eller på fat med plastfolie över, garnera med dill innan servering
Blanda parmesanosten, ägg, creme fraishe, majonäs och dill noga. 1 dl finhackad dill. Egentligen ska man göra pajen med pajskal, men det struntade jag i och gjorde utan