300 g kavring. 1Botten300 g kavring 100 g smör, smält. 1Garnering1 rödlök, i ringar 1 knippe dill 100 g löjrom eller sikromSmält smöret och mixa tillsammans med kavring till ett brödsmul
Blanda det smälta smöret med kavringsmixet och tryck ut smeten i en rund form. 1200 g kavring. 110 blommor från gräslökSmält smöret och mixa kavringen i en matberedare eller mixer
Lägg ut den skivade kavringen på en bricka. Fördela röran på det understa lagret med kavring. Lägg på en ny omgång bröd och röra och täck med en runda kavring till
Smula kavringen i matberedaren. 250 g kavring · 75 g smör. 250 g kavring. Ingredienser. Fyllning. 4 st gelatinblad · 2 st burk hela matjessil (250 g avrunnen vikt) · 2 msk av spadet · 1 st liten rödlök · 3 dl gräddfil · 3 dl creme fraiche · 1 dl hackad dill · 1 dl finskuren gräslök · Salt & Vitpeppar efter smak
Smält smöret och mixa kavringen i en matberedare eller mixer. Jag är egentligen inte så mycket för matjessill men en god matjessilltårta däremot är något jag tycker om
Smula sönder kavringen och blanda den med det smälta smöret. Och vad passar väl bättre än att bjuda er på förra årets variant av dekorationen på vår matjessilltårta
Istället för kavring använde jag proteinbröd med få kolhydrater och det blev verkligen supergott. Istället för att göra en stor rund matjessilltårta till midsommar gjorde jag den i små glas
Bred ut röran över kavringsbottnen. Här har ätits massa god mat, bland annat denna matjessilltårta. Här har ätits massa god mat, bland annat denna matjessilltårta
Matig med botten av kavring, mild smak av matjessill och enkel att variera i utseendet vad gäller dekorationen som även blir något gott extra till botten och fyllningen så varför inte bjuda på matjessilltårta till midsommar som ett komplement till alla sillburkarna
Finhacka kavringen och blanda väl med smöret. 200 g kavring. Smält smöret i en kastrull. Platta därefter ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter