t Eriks har börjat göra en serie öl där MathiasDahlgren och Jessica Heidrich samarbetar och tar fram öl med svensk kryddning och som ska fungera till svensk mat
Nästa förslag skulle jag inte vågat ha med om det inte kom från krögaren MathiasDahlgren. Lördagar och söndagar ska man ligga kvar i sängen så länge som möjligt, i alla fall om jag får bestämma
Domtagrisen är en av de finaste fläskkötten och stjärnkockar som MathiasDahlgren köper detta kött och grisen har även gett uppfödaren Gastronomiska Akademiens Diplom
– Mina tidigare kollegor hos MathiasDahlgren skulle gråta om de såg mig nu. HÖRTE. Toppdelad. Att ha sina råvaror runt krogknuten är en våt dröm för många krögare
Enligt originalreceptet (som kommer från MathiasDahlgrens fina kokbok Rutabaga) ska det vara en tomatsort som heter Oxhjärta men well, det är inget som finns i vår lokala affär om man säger så
Och idag lyssnade jag på MathiasDahlgren ute på Österlen, (blogg kommer) där han berättade om sitt första matminne, när han följde med sin mamma och mormor till en bakstuga och fick smaka på nybakat bröd med varmt smör som rann mellan fingrarna