Toppa med flagad ost. Salladen får fyllighet av mathavre kokt i buljong – och en fin smakbrytning mellan sötman från torkat äpple, sältan från spansk serranoskinka och syrlighet från dressingen
Koka under tiden mathavremixen enligt anvisningen på förpackningen. Blanda ner riven västerbottenost. Pressa mathavremixen i små portionsformar och stjälp upp dem
Koka mathavre i buljong. Salta och peppra, blanda ner persilja, mynta och ajvar relish och vänd ner det kokta mathavret inklusive den vätska som finns kvar
Mathavre har jag inte provat med direkt, inte bulgur heller. Grovriv osten och strö över blandningen. 2 dl grovriven mild ost. Ställ in formen i mitten av ugnen och låt stå cirka 30-35 minuter eller tills osten har fått en fin färg. 2 dl grovriven mild ost
Jag gillar mathavre. Falukorven är fylld med bostongurka, ost och ketchup. Att pizzan är bianco innebär att den inte är toppad med tomatsås utan med smaksatt crème fraiche och ost
50 g hårdost i kuber. Koka kamutvetet enl förpackningen. Låt svalna. Skölj och strimla sallad. Skölj och skiva gurka och tomat (om du inte föredrar de små varianterna då kan du gärna ha dem hela)