Ta fram ett stort fat och lägg på mathavre, smula över fetaosten, på med varmrökt regnbåge (eller lax), bladspenat, skivat äpple, rostade nötter, små goda tomater, gurka och lingon
Mathavre, matvete, bulgur, bovete & quinoa. Idag blev det mathavre vilket jag är väldigt förtjust i. 1 knippe koriander. 4 dl kokt mathavre. Blanda ner koriander och 250 g svamp. 1 knippe koriander. 5 ägg 4 dl kokt mathavre
Ris eller matvete/mathavre till servering. malen koriander. · Servera med fullkornsris, mathavre, basmatiris eller tillsätt nudlar som wokas med de sista minutrarna
mathavre. färsk koriander till serveringen. Arrangera vackert med grönsakerna omkring, hyvlad morot, färsk koriander och salladslök över det hela och servera direkt
bulgur, matvete, matkorn, mathavre. med finhackad purjolök eller färsk koriander. färsk koriander eller finhackad purjolök att strö överSkiva tofun i 1 cm tjocka skivor
Quinoa kan bytas ut mot ris, helt bovete , hirs, bulgur, mathavre eller något annat gryn, och istället för gröna linser kan man ta mungbönor, bruna, gula eller röda linser
Sallad på kokta korn från middagen häromdagen – blir ju lika bra med vad man nu har över, mathavre, quinoa, osv – mixad blomkål, klippt färsk basilika, hackad ruccola, gula körsbärstomater och granatäpplekärnor
Koka linser, mathavre, eller matvete om du inte redan gjort det. Jag kan föreställa mig att en klick tjock och riktigt syrlig yoghurt också gör sig fint, så även en näve klippt färsk koriander