Rör ner balsamvinäger och örtsalt i den kokta mathavren. 1 msk balsamvinäger. 1 msk balsamvinäger. Den här veckan jagar vi kilon & kör lite sallader & nya recept
Blanda med olivolja, basilika, balsamvinäger, salt och peppar. 4 portioner mathavre (/bulgur/couscous/vad du råkar ha hemma). 1 tsk balsamvinäger. Sallad 4 portioner mathavre
Vänd ner mathavre, korv, lök, persikor, tomater och rucola i dressingen. Koka mathavren i buljongen enligt anvisningarna på förpackningen, ca 15 minuter. 2 dl mathavre. 2 msk balsamvinäger
Skölj matvetet/mathavren/linserna i kallt vatten och låt rinna av. ca 400 g kokt matvete, mathavre eller kokta linser. 1 msk balsamvinäger. 1 msk balsamvinäger
Blanda i lök, avokado, tomater, sallad och mathavren. Koka mathavren i vatten och buljong i ca 12 minuter utan lock. 2 dl mathavre. 2 msk balsamvinäger