Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade
Jag har ofta morot i matbröd, det blir gott och ger fin färg. 1 liter ljummet vatten2 pkt jäst4 medelstora morötter4 dl grovt rågmjöl1 liter rågsiktvetemjöl tills degen känns klar1 dl rapsolja2 tsk saltkrossade linfrönsolroskärnorRiv morötterna fint och blanda i degspadet med jäst, salt, frön och olja. 4 medelstora morötter
Hej på er. Hoppas ni haft en bra helg hittills. Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Riv morötterna. Yay, delar ett recept till från vår bok Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter som fortfarande ligger i topp på adlibris försäljningslista i kategorin Kakor och Bakning – just nu topp 2
Jag bakade även ett supergott ljust rostbröd från boken "Baka matbröd med lchf". 2 stora morötter. Skala och dela morötterna, palsternackan och purjolöken och låt koka ytterligare 30 min eller tills grönsakerna har blivit lite mjuka. 2 gullökar 2 stora morötter