1 dl majsmjöl. 1 dl majsmjöl. Det här är ett av mina favoritbröd. Det går snabbt att baka, innehåller mycket fibrer och frön och blir härligt saftigt och gott
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
) Ett favoritrecept på glutenfritt saffransbröd utan mjölmixer (se nedan) direkt ur min och Susannes bok som kom ut i våras Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Jag gillar inte att baka matbröd, det blir sällan bra, det år svårt att få brödet hårt på ytan och fluffigt på insidan men detta försök med â€Det knådfria brödet†blev över förväntan …
Inget fel med att använda sig av det som konsistensgivare i vissa bakverk när det passar, men ren stärkelse bör inte utgöra huvudingrediensen i ett matbröd som man äter till vardags
improvisation utifrån grund ursprungligen funnen i "baka matbröd", ica bokförlag. Tillsätt linfrön, majsmjöl, vetemjöl - spara lite av vetemjölet och arbeta in det vid behov