Hacka löken och champinjonerna, fräs dem mjuka i lite olja, ställ åt sidan och låt kallna. Blanda alla ingredienser till fyllningen (ost, soltorkade tomater, oliver, örter, lök och champinjoner) i en skål
Jag bakade även ett supergott ljust rostbröd från boken "Baka matbröd med lchf". Skala och dela löken, låt den "svettas" på låg värme i stekpannan innan du lägger i det i grytan
vitlök. smaksättning, här var det riven vitlök, spansk peppar, hackad persilja, salt & peppar. vitlök. smaksättning, här var det riven vitlök, spansk peppar, hackad persilja, salt & peppar
Att klara sig helt på egen hand vid den åldern och dessutom ha energin till att dagligen promenera och baka otaliga omgångar med småkakor, matbröd och bullar
ströbröd, panko eller rivet vitt matbröd. Skala och hacka löken. lök. Skiva aubergine så tunt du kan. Lägg skivorna i lager i ett durkslag med lite salt mellan varje lager
Jag tillsätter äppelcidervinäger i smeten, det ger en god smak till lowcarb-bröd och här neutraliserar det samtidigt kokossmaken som en del kan ha svårt för i matbröd