Matbröd fetaost recept

Lchf baguetter med fetaost

Lchf baguetter med fetaost

*recept från Baka matbröd med lchf. Mosa fetaosten med en gaffel och blanda ner i smeten. 100g fetaost. 4 ägg 100g fetaost
Festligt grekiskt bröd

Festligt grekiskt bröd

Ursprungligen kommer receptet från boken "Baka matbröd", därefter har jag gjort om det litegrann. med soltorkad tomat, fetaost och gröna oliver, penslat med yoghurt och överstrött med grovkornigt havssalt samt timjan - bokstavligen en fröjd på alla tänkbara plan
Glutenfri focaccia och annat gott

Glutenfri focaccia och annat gott

(Receptet kommer ursprungligen från boken Baka matbröd med LCHF av Mariann Andersson). En del föredrar enbart rosmarin och andra vill ha även oliver, fetaost, cocktailtomater eller soltorkade tomater
Focaccia

Focaccia

Gott matbröd som serverades till soppa. Tryck ner hål med fingrarna & fyll hålen med tomater/fetaost/rosmarin eller det du valt att ha på
Vegitarisk pizza

Vegitarisk pizza

Super gott pizzadeg recept från en bok som heter Baka matbröd med lchf. Champinjoner, svarta och gröna oliver, tomater, kapris, riven ost, fetaost, rödlök, färsk basilika
Medelhavsbröd

Medelhavsbröd

Jättegoda och snabba matbröd med smak av medelhavet. ½ pkt fetaost.  Dela fetaosten och fördela den på bröden
Mängder med tonåringar

Mängder med tonåringar

som vid ett och samma tillfälle komponerade egna matbröd utan färdigt recept. Tomatsoppa med fetaost och solrosfrön
Focaccia

Focaccia

För mer smak tillsätt hackade soltorkade tomater, pressad vitlök, fetaost, färsk basilika och/eller rosmarin

Matbröd med soltorkade tomater

Har du inte soltorkade tomater kan du ex fylla bröden med oliver eller fetaost. 12 bullar. 1. Blanda kallt vatten, olivolja och jäst i en bunke
Bröd i långpanna

Bröd i långpanna

Arla har ett mycket gott grundrecept på matbröd i långpanna som går att variera i det oändliga allt efter vad man är sugen på eller vad det skall serveras till
Tomat- och fetaostfyllt bröd

Tomat- och fetaostfyllt bröd

Smula över fetaosten. 200 g fetaost. Ugn 200°. Värm vattnet till 37°. Rör ut jästen i vattnet i en bunke. Tillsätt salt, olja och nästan allt vetemjöl
I´ve got a feeling

I´ve got a feeling

Med ösregn och snorhala vägar känns det ju ganska långt borta, så för att råda bot på eländet gjorde jag på boysens begäran laxburgare med fetaoströra
Laxburgare med fetaoströra

Laxburgare med fetaoströra

Mosa sönder fetaosten med en gaffel i en skål. Lägg upp bröd, salladsblad, laxburgare, tomatskivor, fetaoströra och avsluta med bröd
Auberginegratäng och foccacia

Auberginegratäng och foccacia

Tryck ner valfri mängd av oliver, soltorkade tomater, skivad rödlök, fetaost och färska örter. Matbröd 4 auberginer