rosmarin,basilika vad du ska ha. Garnering olivolja ,flingsalt eller salt, soltorkade tomater i strimlor, färsk basilika (eller rosmarin), 1 rödlök alla juline
Jag fyllde ett av mina bröd med mozzarella, tomat, färsk basilika och tomatsås. Lägg tomatsås i mitten, smula en mozarellaost och strö tomat och färsk basilika på
Super gott pizzadeg recept från en bok som heter Baka matbröd med lchf. Champinjoner, svarta och gröna oliver, tomater, kapris, riven ost, fetaost, rödlök, färsk basilika
Jag har provat att baka glutenfritt matbröd, receptet har jag hittat i Sannas matbok. Den andra röran på bilden är en fetaoströra med smak av basilika, också himla gott och särskilt på bröd eller till sallad
Du kan blanda kryddörter i en deg när du bakar scones eller vitt matbröd. 2 msk vinäger5 msk matolja2 msk vatten½ tsk salt2 krm vit- eller svartpeppar1 msk riven rå lök, gärna rödlök½ grön gurka, ca 200 g4 msk klippt kryddgrönt,t ex dill, persilja, dragon,basilika, körvel eller myntaTill 2 portioner
När avsnittet med tema matbröd på Hela kändisSverige bakar sändes så gick jag från sugen på att prova på att baka Focaccia till att jag måste baka Focaccia
Gott att servera med en skål blandad sallad och ett gott matbröd. 4 portioner2 zucchini, à ca 350 gsalt75 g finsmulat franskbröd utan skorpa1½ dl mjölk250 g kallt stekt kött1 liten gul lök2 vitlöksklyftor2 msk koncentrerad tomatpuré1 msk torkad basilika½ tsk salt1/4 tsk pepparlitet cayennepeppar1 dl riven ost, mild eller stark efter behagSkölj zucchinin under rinnande kallt vatten och borsta den ev
1 pkt färsk/1 påse KronJäst för matbröd. 1 msk Torkad Basilika. Ugn 220°. Färsk jäst. Lös den färska jästen med de passerade tomaterna & och tillsätt därefter de övriga ingredienserna
Ett smakrikt och matbröd som passar perfekt till utflyktenIngredienser15 g färsk jäst3 dl ljummet vatten2 msk olivolja1 msk honung1 tsk salt6-7 dl vetemjöl200 g mozzarella200 g lufttorkad skinka1/3 kruka basilikaInstruktionerBörja med att smula ner jästen i en bunke och rör sedan ned fingervarmt vatten och rör tills det löst upp sig. Tryck ut degen till en rektangel som är cirka 1 cm tjock med händerna och lägg på mozzarella och skinkan samt basilikan. 1/3 kruka basilika