50gram jäst4dl mjölk4dl vatten1dl fibrex2msk fiberhusk ( finns vid glutenfria varorna ) 4msk neutral olja 2msk ljus sirap 3tsk salt 6 1/2 dl finax glutenfri ljus mjölmix6 1/2 dl finax glutenfri grov mjölmix1 uppvispat ägg Värm på mjölken och vattnet till 37 grader. Använd dig av ett ordentligt inmjölat arbetsbänk,forma sedan degen till cirka 20 stycken bullar, och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Sätt på ugnen på 220grader och pensla bullarna med ett uppvispat ägg, jag strödde över lite havssalt på bullarna 50gram jäst. 1 uppvispat ägg
äggblandning för penslingUgn. Ett enkelt matbröd med smak av tomat, basilika, svartpeppar och paprika - supergott till soppan, grytan, eller lunchsalladen
Vispa äggen tjockt. Blanda den mixade kryddgröten med mjölet och rör ner äggen i degen. Låt kallna, svep in i en ren bakduk och lägg i en plastpåse i kylen att mogna tills nästa dag
4 ägg. Vispa äggen fluffiga ca 3 min med elvisp. 4 ägg 200 g Philadelphiaost naturell. Halloj på er. Nu ska ni få ett riktigt gott brödrecept, och tro mig, jag har provat massor med olika recept och detta är supergott
Blanda ägg och keso i en bunke. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön. Gör såhär. Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet
Knäck alla äggen tillsammans med kesellan eller creme fraiche i en bunke och vispa samman dem. Tillsätt ”mjölblandningen” i omgångar tillsammans med vätskan i äggvispet, med en slickepott
matbröd. Pensla med det uppvispade ägget & strö över garneringen. matbröd. Man kan även utesluta penslingen med ägget och iställetpensla med kallt vatten när de är färdiggräddade