I denna glass har jag mixat samman jordgubbar, blåbär och banan med mascarpone. Eller som i detta fall mascarpone, då jag hade över lite från hallonchesecaken jag visade er igår
Tillsätt mascarpone, äggulor samt valfri mängd vanilj och honung. Vispa till en fluffig glassmet. Servera glassen med rabarberchutney samt sockerkakscrunch
Men det är ju vanligt att man gör glass med philadelphiaost, mascarpone och ricotta. Jag älskar chevreost och glass, så denna glass njuter jag fullkomligt av med lite honung ringlad över
Mascarpone och björnbär. Sylt, glass och vispad grädde är klassiska tillbehör. "marinera" apelsinen i lite Grand Marnier och lite honung och pudra lite kanel över den vispade grädden)
Tillsätt mascarpone och äggulor och vispa fluffigt. honung eller florsocker. Av de smultron jag lyckades få med mig hem blev det en riktigt gräddig smultronglass
Blanda ner vaniljsockret och honungen. Blanda ner mascarponen och grädden som inte vispats för hårt. Servera kulor av glassen på tallrikar och de varma aprikoserna med kanelsåsen vid sidan, strö över flagad mandel och garnera gärna med citronmeliss