Servera i stället bären med en klick mascarpone, crème fraîche, glass eller grädde. Byt ut saffranet i den här uppvispade pannacottan mot fröna från två vaniljstänger, bottna glasen med jordgubbar i bitar i stället för blåbär
Rör ut mascarponen med mjölken. Så rekommenderar er verkligen att testa denna, en riktigt god paj som passar perfekt att servera ut vaniljsås eller glass då fyllningen i pajen är som en bakad vaniljkräm
(Sirapen var också väldigt god till glass). Jag har ett vagt minne av en underbar hög amerikanska pannkakor med blåbärssylt rinnande över kanten och en annan lika vacker bild på en blåbärspaj med blåbärssaft bubblande upp ur smuldegen
I denna glass har jag mixat samman jordgubbar, blåbär och banan med mascarpone. Eller som i detta fall mascarpone, då jag hade över lite från hallonchesecaken jag visade er igår
Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm. Som om inte detta var nog med godsaker så tog vi en promenad senare i eftermiddag till Lejonet och Björnen för att äta en glass