Fyll en spritspåse med vaniljkrämen och spritsa lite här och där mellan bullarna. Gör även en vaniljkräm av 1 påse kallrörd marzan enl anvisningarna på paketet
Ingen mandelmassa och så gjorde jag en egen vaniljkräm. Vaniljkräm. (Vill man göra det enklare så tar Ekströms Marsánpulver, gör en tjock kräm på ca 8dl mjölk och ca 2,5-3 dl marzan kallrörd Ekströms). *Bred över fyllning 1 (hallonsylten) och sen fyllning 2 (vaniljkrämen)
Jag använder Marzan vaniljpulver snabbt utrörd i kall mjölk. Vaniljkräm. Lägg på bakplåtspapper på plåt, spritsa på vaniljkräm och låt jäsa under duk i ca 2 tim i rumstemperatur
Ekströms kokbara marzan fungerar för mig. Ofta förbereder jag själva tårtan – men då utan ”grädden” dagen innan och låter den stå i kylen och dra in alla goda smaker från bär och vaniljkräm