OlivoljaPersiljaHavssaltEn klyfta VitlökFärskmalen svartpepparPinjenötterNågon typ av vinägerStora svarta oliver med kärnor, tex kalamataStora gröna oliver med kärnor
Koka upp vin, grädde, persilja, purjo och peppar. 1 dl persilja. 500 g marulk. Finhacka purjo och fänkål. Hetta upp smör och olja i en stor kastrull och fräs hacket tillsammans utan att det tar färg ca 2 min
Vi tycker båda om stabila, vita fiskar men av olika anledningar så har det inte blivit mycket fisk lagad alls hos oss och inte någonsin har vi hittat på något med hälleflundra, marulk eller liknande
Hacka persiljan och lägg i en bunke, pressa i citronsaft. Jag valde idag marulk som är lite annorlunda i köttet än annan fisk, påminner mycket om en köttbit
Krydda med persilja, örtsalt och svartpeppar. 100gr tärnad marulk60gr 6st tigerräkor4st musslor40gr 1/2 dl kornris20gr 1st hackad challotenlök30gr hackad rödpaprika30gr tärnade sockerärter40gr 2st halverade cocktailtomater1st hackad vitlöksklyfta20gr 1 matsked kesella 1 %5gr kokosfett 1/4 tesked saffran 1 matsked flytande grönsaksfond 1/3 tesked paprikapulverHackad persilja Malen svartpepparÖrtsalt1,2dl vatten. Börja med att steka marulken och tigerräkorna i kokosfett i ca 30 sekunder, lägg dem åt sidan och i samma stekpanna stek lök, vitlök, paprika, saffran och paprikapulver i ca 30 sekunder tills grönsakerna är mjuka, häll kornris, vatten och grönsaksfond. Blanda i sockerärter, tomater, marulk, tigerräkor och musslor och låt den stå på efter värmen med lock i ca 5 minuter. Kalorier 187,1Protein 20Kolhydrater 17,2Fett 3,5 100gr tärnad marulk. ca 8 minuter Blanda i sockerärter, tomater, marulk, tigerräkor och musslor och låt den stå på efter värmen med lock i ca. 5 minuter Krydda med persilja, örtsalt och svartpeppar
Koka upp vin, grädde, persilja, purjo och peppar. 1 påse musslor eller 1 paket frysta gröna2 dl torrt vitt vin1 dl vispgrädde1 dl hackad persilja1 dl hackad purjolök1 krm svartpepparTill soppan. 5 tomater250 g haricots verts500 g skinn- och benfri laxfilé500 g filé av t ex marulk, havskatt eller annan fast fisk1 paket frysta kräftstjärtar (250 g)Vitlökscrème fraiche
Ugnsgratinerad Torsk(kolja, Hälleflundra, Marulk) m ört och vitlöksmarinad, ugnsbakade kvisttomater. 1 kruka Persilja. Mixa olivolja,vitlök, persilja, dill och gräslöken i 5 min
Grillad marulk med sås på levern & bottensats på raps. Persilja. Igår var det så äntligen dax, besöket på Frantzen/Lindberg som jag fick i 40 års present skulle äntligen bli av