Marulk pasta recept

Pasta med marulk och broccoli.

Pasta med marulk och broccoli.

Blanda ihop pastan med "marulksgrytan" och häll på fetaosten, färdigt. Lägg i marulken och stek den tills fiskköttet är vit
Asiatisk fiskgryta

Asiatisk fiskgryta

Jag har inte gått helt efter hans recept utan uteslutit en del saker som pilgrimsmusslor, marulk och kräftor
Bavette Pescatrice - Bavette med fisk och tomat

Bavette Pescatrice - Bavette med fisk och tomat

Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Häll av pastan cirka 1 ½ minut innan koktidens slut, men ta cirka 1 dl av pastavattnet åt sidan och tillsätt det i såsen tillsammans med pastan. Vänd runt, koka upp och låt pastan tillagas klart i såsen, cirka 1 minut. 1 dl vatten från pastakoket
Barcelona, baby..!

Barcelona, baby..!

Vi åt ett gäng fantastiska tapas (hummerkroketterna, tonfisktartaren och marulken drömmer jag fortfarande om på nätterna) och drack en mycket gott Prioratvin till
Snabb lyxfisk

Snabb lyxfisk

Servera med färsk pasta och en grönsallad. ) till 4 personer600 g Vit fisk, gärna marulk, torsk eller annan lite tjockare (jag använde torsk igår)1½ dl rivet vitt bröd1 äggula30 g smörpersilja (efter tycker o smak)1 vitlöksklyftaOlivoljaörtsaltLägg fisken i en ugnsäker form och ringla lite olivolja över. 600 g Vit fisk, gärna marulk, torsk eller annan lite tjockare
Längtan efter sommar...

Längtan efter sommar...

Grön sparris Sockerärter Tunnt skivade tomater Färsk potatis Marinerad Pasta, Bulgur, couscous eller quinoa Stora vita bönorMelon (galia, vatten, honung eller nätmelon) Persika Nektarin Vindruvor Tunnt skivade äpplen eller päron Smulad ädelostSerrano- eller Parmaskina (Jag föredrar Serrano) Räkor Kräftstjärtar Kyckling Rostbiff Rökt (chili) kalkon Grillat kött, fisk eller kyckling (Lax och fast vit fisk som marulk är jättegott till) Den här salladen brukar jag inte blanda utan arrangerar den portionsvis på tallriken alternativt ett stort uppläggningsfat

Parmainbakad marulk med vinmos

Tillsätt balsamvinäger till en lättbredd pasta. Marulken. Lägg sedan marulksfiléerna i ena änden, krydda med salt och peppar och rulla ihop med hjälp av papperet

Marulk i saffrantomatsås

Koka upp pastan medan du tillagar fisken. Lägg i marulksbitarna och bryn någon minut per sida. Blanda ner basilikabladen i pastan och servera med fisken

Marulk invirad i Serranoskinka

Under tiden pastan kokar på spisen kan du ägna dig åt fisken. Salta & peppra marulkbitarna och stryk över en tunn hinna med olja på fiskbitarna

Pocherad marulk med paprikasalsa

Koka pastan enligt anvisningen på paketet, antingen du väljer den svarta pastan färgad med bläckfiskbläck eller vanlig ljus pasta

Soppa - Bouillabaisse

fjärsing, knorrhane, marulk, havsål, bläckfisk. Stöt eller mixa allt till en seg pasta. Fisk och skaldjur som kan användas

Carl Mikaels skaldjurspasta

Koka pastan "al dente" i lättsaltat vatten. Blanda ner den nykokta pastan i såsen och servera genast. 600 g färsk pasta. 600 g fast fisk, t ex marulk, havskatt eller hälleflundra