)Färsk dillSåhär kan man göra. Marulk, när du vill unna dig gott. Färsk dill. Till marulken blev det lite rostad färskpotatis med en typ av aioli som jag smaksatte med parmesanost
Lägg sedan i den hackade dillen och salladslöken och vänd runt igen någon minut. 800 g fast vit fisk som marulk, kattfisk, torsk, hoki, abborrfilé. 3 dl grovhackad dill
Lägg upp jordärtskockor, jordärtskockspuré, grapen, musslor, dillkvistar och fisk på tallrikar och stavmixa sist musselbuljongen till ett skum som du slår över rätten i serveringsögonblicket
800 gram färsk marulkströbrödcitrondill3 dl gräddeSkär marulken i ca 3 cm breda bitarRulla alla bitarna i ströbrödBryn i panna så att de får färgLägg alla bitarna i ugnsfast formBlanda grädden med dill och citron och höll över marulkenLåt stå i ugn ca 15 minKLART
Ugnsgratinerad Torsk(kolja, Hälleflundra, Marulk) m ört och vitlöksmarinad, ugnsbakade kvisttomater. Serveras m potatis och palsternackspuré toppad med dill