Receptet kom till under ett italienskt gästspel på restaurang Martini i Stockholm. 50 g smör. fräs samman smör och mjöl och späd med mjölk till en slät, tunn sås som får koka sakta ca 10 minuter. 50 g smör
Fräs schalottenlöken mjuk och blank i lite smör i en kastrull på medelvärme. Koka sockerärterna i några minuter eller fräs selleri och rädisor i smör om du väljer dessa som tillbehör
Lime- och enbärssmör. Lime- och enbärssmör. Rör samman ingredienserna och gör en rulle av smöret med hjälp av plastfolie eller smörpapper och lägg den i kylen
Lyssna på Eat Steak med The Reverend Horton Heat och Hang On Little Tomato med Pink Martini. Såsen görs huvudsakligen på äggula, smör, vit vinäger och dragon
Blanda allt väl och lägg det i en bit smörpapper om du ska frysa in det. 125 g smör. Forma till en rulle och vrid ihop ändarna på papperet till en smällkaramell