”Det här är frukostbrödens svar på Caroline af Ugglas sångskola, alla kan baka dem”, så säger Martin Johansson om sina kalljästa frukostbullar och jag kan inget annat än att hålla med honom
Vi har tidigare i bloggen träffat Martina Koch, en stolt Assistentägare. Martina delar med sig av ett av sina favoritrecept, nämligen ett fanskt lantbröd, perfekt exempelvis till bruchetta
Martina Kommentar. Martina. Martina ca 188 kcal/port räknat på 15 frallor ca 15 frallor 50 g jäst 5 dl vatten 2 msk olja 2 tsk salt 1 msk honung 1 dl krossade linfrö 3 dl dinkelmjöl 5 dl fullkornsvetemjöl 3 dl vetemjöl Gör så här
Jag har i alla fall varit hos Martin i Hästen och hämtat surdeg. Ska försöka komma ikapp Martin i Hästen på bakfronten, inte komma förbi utan bara minska avståndet