Egentligen skulle jag lägga mig o vila en stund efter jobbet då jag fått en ganska jobbig huvudvärk under eftermiddagen men La Familia skulle se på en film med Will Smith o då avböjde jag å det starkaste eftersom han inte tillhör en av favoritskådisarna, milt sagt
En botten gjord på hälften digestivekex och pepparkakor,en fyllning med smak av saffran, en kolasås smaksatt med apelsin samt guld nonstop och marsipantomtar som gör denna dessert oemotståndlig
Jag serverade med en klick grädde till och ett par marsipantomtar. Mjuk pepparkaksuggla. Nu när julen är slut så kan det ju vara på det viset att man längtar tillbaka lite
Hon skickade med mig en massa goda marsipantomtar hem. Under julen så gick Leah runt och sjöng på ”Hej mitt vinterland” och nu är det verkligen ett vinterlandskap här
För några veckor sedan hade jag mitt årliga adventsfika (med årligt menar jag att det är andra året i rad, men kommer att göra det till en årlig tradition så god vänner, var ni bjudna i år kan ni räkna med en inbjudan även nästa år) och förutom en massa goda ostar så bjöds det även på lussekatter, pepparkakor, karamelliserade mandlar, chokladkola och två olika tårtor varav en var den här fantastiska Red velvet cake från Roy Fares United states of cakes
Carl bakar marsipantomtar, något vi också gör i vår familj. För det har vi gjort i vår släkt sen medeltiden då mormors farmors anfader kom hit från Paris