Ska jag lägga ut receptet på den galet goda belgiska våfflan jag just slukat, eller ska jag lägga ut receptet på de lika galet goda marsipankulorna jag gjorde igår… dagens i-landsproblem, jag vet
En god, lagom seg kola att ha som julgodis. ca 40 kolorINGREDIENSER100 g smör1 1/2 dl strösocker1 1/2 dl ljus sirap4 msk kakao1 tsk vaniljsockerGÖR SÅ HÄR
Mozartkulan gjordes för första gången år 1890 för att fira 100-årsdagen av Mozarts död. Idag är det ett klassiskt godis som vi ofta njuter av under julen, i alla fall i min familj
ex med sma roda marsipankulor. Dag 1. Blanda ihop all ingredienser till fruktblandningen. Ror om noga sa att allt fordelas bra och hall over whiskeyn och conjaken
Jag brukar göra till jul marsipankulor doppade i mörkcholad,. Marsipankulor Recept. cashewnötter doppade i mörkchoklad och saffransmuffins med vitchoklad,
marsipankulor (marsipanen var kvar sen förra året, jag frös dom och det fungerade bra, blev lite smuligt bara - nougaten köpte vi på 10 dagars handlingen på Willys), vit ischoklad,