Det blir som små fina bakelser när man gör såhär, men för att få dem mer vardagliga och lite fikiga är det bara att hoppa över vaniljkrämen och marsipanen
Spritsa fint mönster på ovansidan och dekorera med cocktailbär och varför inte en ros av marsipan. Jag trodde först att Mockatårta var både fylld och täckt med smörkräm men så var icke fallet utan mellan marängbottnarna brer man ett lager Mockakräm – påminner lite om hemmagjord vaniljkräm fast med kaffesmak
Kavla ut den gröna marsipanen till en platta på bakplåtspapper med lite florsocker på. Vaniljkräm. "Mjöla" kaveln med florsocker så att den inte fastnar i marsipanen
Kavla ut den gröna marsipanen till en platta på bakplåtspapper med lite florsocker på. Vaniljkräm. ”Mjöla” kaveln med florsocker så att den inte fastnar i marsipanen
Lägg på översta lagret kaka och bred på grädd/marzankrämen så den blir lite bullig på toppen, bred på lite av krämen eller med vispad grädde på kanterna så marsipanen fastnar
Kavla ut marsipanen tunt och täck din tårta med den. Ha sedan vaniljkräm och sylt på den undre botten. 2 satser vaniljkräm (receptet hittar du i det här inlägget). 1 kg marsipan. 2 satser vaniljkräm (receptet hittar du i det här inlägget). 1 kg marsipan