Riv marsipanen grovt och limen fint, vänd ner i grädden. Tag ut glasstårtan ur formen och dekorera med blåbär, vit choklad, citronmeliss och hel syltad lime
Lägg på hallonkompott, så att botten ”dränks” och sist toppar du med vaniljchantilly Kavla ut tunt med grön marsipan och lägg på så att det täcker, toppa med florsocker och ett hallon i mitten
Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
Klä in i marsipan eller sockerpasta. ) Björnbär och vit choklad Lingon och mjölkchoklad Hallon och lakritspulver Blåbär och citron Kanel, kardemumma, pepparkakskrydda Citron, lime, apelsin (rivet skal av ekologisk citrus eller marmelad) Tiramisu/Mocka
Den är täckt med vit och svart marsipan och rosetten och kanterna är gjorda i modelleringspasta. Det är vaniljbottnar med vit choklad och lime mousse emellan
Spackla tårtan runt omkring med den resterande moussen innan du lägger på marsipan/sockerpasta. Blanda ut det smälta gelatinet med lite hallonpuré och sedan med hela mängden puré, citronsaft och limeskal
sockermassa (eller marsipan). Som fyllning mellan dem blev det svartvinbärsmousse (som blev mer lila i färgen) och runtom hela tårtan gjorde jag vit chokladfrosting smaksatt med lime
Riv marsipanen grovt och limen fint, vänd ner i grädden. Tag ut glasstårtan ur formen och dekorera med blåbär, vit choklad, citronmeliss och hel syltad lime