Du kan använda färska jordgubbar eller hallon i stället för rabarber. RABARBERTÅRTA MED MARSIPAN. Här har vi lagt sockerkokta rabarber i tårtbottnen och täckt med en marsipandeg innan tårtan bakas
Antingen brer eller spritsar du på citrongrädde på hela tårtan och dekorerar med jordgubbar och citronskal och anser dig vara färdig så, eller så spacklar du tårtan med grädde och täcker den sen med utkavlad marsipan för att sen dekorera med jordgubbar och citronskal
Marsipan. färska jordgubbar. rosa marsipan. Bred på chokladmousse med en palett på första tårtbotten och lägg på rensade och tvättade jordgubbar som du har delat i skivor
Då spacklas tårtan med smörkräm och täcks med marsipan och garneras fint. 200 g valfria bär (hallon, jordgubbar, blåbär). 200 g valfria bär (hallon, jordgubbar, blåbär)
rosa marsipan. färska jordgubbar. grön marsipanDekoration. Bred på chokladmousse med en palett på första tårtbotten och lägg på rensade och tvättade jordgubbar som du har delat i skivor
Garnera eventuellt även med en liten pumpa gjord av marsipan eller sockerpasta. Idag finns det färska jordgubbar året om och det har vi använt till de här jättesöta och goda spökena
Marsipan. färska jordgubbar. rosa marsipan. Bred på chokladmousse med en palett på första tårtbotten och lägg på rensade och tvättade jordgubbar som du har delat i skivor
Min veckopeng framöver kommer gå till marsipan och andra tårtprodukter. 200 g valfria bär (hallon, jordgubbar, blåbär). 200 g valfria bär (hallon, jordgubbar, blåbär)
Den spacklades sedan med smörkräm och täcktes med vit marsipan. Jag använde vitt marsipanlock på rulle, men till nästa tårta ska jag köpa marsipan och kavla ut till passande storlek