påskkycklingar i marsipan eller små chokladägg. Häll därefter snabbt ned gelatinet och limoncellon. Lyft upp gelatinet och smält det i den varma lemon curden
Kavla ut den vita marsipanen på ett bakplåtspapper mjölat med florsocker. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Kavla ut marsipanen med lite potatismjöl till en stor rundel som täcker tårtan väl. Ta upp gelatinbladen och smält dem i en kastrull på svag värme och blanda ner lite av äggsmeten
Kavla ut den vita marsipanen på ett bakplåtspapper mjölat med florsocker. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme tillsammans med lite av passionsfrukten i en kastrull
Kavla sedan ut degen och arbeta med den på samma sätt som marsipan och dekorera fritt. Lägg gelatinpulvret i en kastrull med vattnet och låt gelatinet svälla, värm sedan försiktigt upp gelatinvattnet
Till denna tårta serverar jag ett kraftigt och mörkt kaffe, exempelvis Löfbergs Kharisma som innehåller toner av citrus och marsipan, eller som här en espresso i mina ärvda mockakoppar från mormor som jag ju vill använda