Blanda resterande blåbärspuré med creme fraiche och florsocker till en sås. Ta bort folien på glassrullen och rulla in den i marsipanen och sen folie igen
Samt marsipanen. Ta sedan dem vispade äggen och vispa ihop med cream cheese och cream fraiche. ) Marsipanen spricker lätt när man rullar den så rosor är mission impossible
Vispa crème fraiche och socker tills sockret lösts upp. Tårtan är spacklad med vanlig vispgrädde och dekorerad i vit marsipan och rosetten är gjord på rosa fondant med hallonsmak
Lägg, en ruta nederst utan äpplen , stoppa i en rejäl klick rörd mascarpone eller vispad creme fraiche (tillsatt lite vaniljsocker) och slutligen lägger du på en av äpple-marsipanrutorna som lock
Dekorera till sist tårtan med marsipan och strössel. Gör en kräm genom att blanda resten av vispad grädde med créme fraiche och sedan spritsa hela tårtan med krämen med en liten stjärntyll
Under tiden som kakorna gräddades gjorde jag även marsipan efter Mariannes recept. Naturligtvis glömde jag både grädden och creme fraichen men de gick att äta ändå faktiskt