MONTERING OCH DEKORATION Kavla ut den vita marsipanen till ett tårtlock i önskad storlek. SYRLIG TOPPING Vispa samman färskost, florsocker, smör och finrivet skal från en citron med en elvisp
Spackla och täcka tårtan med marsipan gör du samma dag som servering men tårtan blir tio gånger godare om den får stå över natten i kylen och gotta till sig
Förvara marsipanlocket i plastfolie medan du gör resten av tårtan. Lägg den första bottnen på ett tårtfat och bred över blåbärssylt, lägg över nästa botten och bred på en del av citrongrädden
Grovriv marsipanen och finriv citronskalet. Rör ner marsipan, citronskal och vaniljkornen i äggsmeten. 100 g marsipan. 1 citron. 100 g marsipan. 1 citron
Färga marsipanen med hushållsfärg eller tårtdekorationsfärg och kavla ut den till en tunn slät kaka. Smaksätt med vaniljsocker, citronlikör och rivet citronskal
Detta är en elegant men enkel bröllopstårta i vitt med ljust rosa rosor den består av chokladbottnar fyllda med en hallonmousse och vit choklad spacklad med marängsmörkräm och täckt med extra vit marsipan
Kavla ut den gula marsipanen och ta ut blommor och sätt runt om tårtan. Citronkräm. Rulla små bollar av den röda marsipanen och sätt fast på blommorna med lite grädde
Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
Klä in i marsipan eller sockerpasta. ) Björnbär och vit choklad Lingon och mjölkchoklad Hallon och lakritspulver Blåbär och citron Kanel, kardemumma, pepparkakskrydda Citron, lime, apelsin (rivet skal av ekologisk citrus eller marmelad) Tiramisu/Mocka
Den fungerar som marsipan, men fördelen med sp är att den är mer lättarbetad än marsipan. Sp smakar egentligen bara socker, men den går smaksätta med t ex citron, choklad eller vad man känner för
MONTERING OCH DEKORATION Kavla ut den vita marsipanen till ett tårtlock i önskad storlek. SYRLIG TOPPING Vispa samman färskost, florsocker, smör och finrivet skal från en citron med en elvisp
Lägg på marsipanlocket. Riv zest (strimlat skal) från citronerna och rör ner. Forma till fyra öron av vit marsipan och skär till rosa marsipan till något mindre form