Marshmallow vin recept

Heltstekt Kalkon

Heltstekt Kalkon

In i ugn med en marshmallow på varje. Dryck som rekommenderas till är något vin av druvan Pinot Noir. Lite då och då under årens lopp så har vi gjort helstekt Kalkon och då gärna en stor Bjässe som denna på 6 kilo, blir supergott när man låter den vara i ugnen länge med stuffing i och massa tillbehör a'la American Style
TJEJKVÄLL

TJEJKVÄLL

För att även hemmafolket skulle få lite fredagsmys, så gjorde jag chokladdoppade marshmallows med strössel och en annan variant med kokosflingor och det gick minsann hem i stugan
Espresso Cake

Espresso Cake

Marshmallowfyllning. Kom ihåg när ni ger er på dem att de retucheras mer än den spinkigaste fotmodell så bli inte besviken om ni tycker att er ser lite sne och vinn ut

Chocolate/merengue questbar

När jag gjorde Pavlovan fluffade jag upp äggvitan så hårt att den nästan smakade lite krämig, marshmallow
Pannacotta på 10 min (exklusive kyltid)

Pannacotta på 10 min (exklusive kyltid)

Jag älskar italiensk efterrätt och denna enkla matlagning pannacotta med marshmallow infördes i en japansk tv-program (Receptet var lite annorlunda, dock)
Saft på röda vinbär

Saft på röda vinbär

Jag trodde korken var av keramik men den smälte som en marshmallow i ugnen. Rödvinbärssaft. "Ta med några hem" blev till en länsning av buskarna och resulterade i två liter röda vinbär

Krackelerade chokladkakor!

När löven börjar falla får jag inspiration… Här kommer ett recept på chocolate marshmallow cookies. Fast egentligen är det ganska konstigt, för jag brukar ändå somna i TV-soffan efter kvällsmaten med tillhörande vin
Mat eller dessert? Ingen vet...

Mat eller dessert? Ingen vet...

Jo, det är en macka med jordnötssmör och Marshmallow Fluff på. Nja, inte vin i alla fall. Bred jordnötssmör på den ena brödskivan och Marshmallow Fluff på den andra

Hemkokt tranbärssylt med grillade marshmallows

Grilla marshmallowen, servera direkt med varm sylt och vaniljglass. Marshmallows. Koka upp socker och vin, tillsätt tranbär och låt sjuda i ca 15 min till rätt konsistens. 1 dl vitt vin