Festa till det en vardag – det tar inte särskilt lång tid faktiskt. I det här inlägget tänker jag ge er det fullständiga receptet eftersom det var en del som tyckte att jag skulle platsa bättre i tv-rutan mot en viss kock Tackar, tackar, får jag väl lov att säga, men jag är ingen kock utan har bara en väldig passion för mat Detta recept är anpassat till 4 portioner
Lägg alla grönsakerna i en ugnssäker form och droppa över olja och strö över salt. Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Många marineradegrönsaker man köper i butik är gjort på billig olja som inte är så bra för kroppen. (Innehåller mer omega 6 som bland annat är inflammatoriskt) Därför lägger jag gärna in mina egna saker
100-150 g smör Övriga grönsaker. 100-150 g smör Övriga grönsaker. Här kommer en enkel nationaldagsmeny för dig som inte hunnit beställa catering eller lägga några storslagna planer för morgondagens middag
Lägg de marineradegrönsakerna och skaldjur på tallrikarna, spritsa vitlöksdressing runt ”nudlarna”. Ugnsbakade havskräftor12 fina havskräftor vitlöksbröd till servering Dressing
Middagarna hos dem får en viss prägel av att Therese äter LCHF-kost med en massa grönsaker och inspiration från medelhavet eftersom Christos har sina rötter i Grekland
Personligen tror jag dock att man - om man inte har just de problemen - också mår bra av rotfrukter, samt av alla sorters färgrika grönsaker, frukter och bär
Hittade en rumpstek i frysen som jag ugnsbakade med fetaost, kalamataoliver och chiliflakes. Serverade den möra rumpsteken med marinerad fetaost, paprika och stuvade grönsaker