citron, rosmarin, chili, mejram, kapris, sardeller mm…. Marineradeoliver. Oliver fetaost paprika vitlök kan man marinera själv blir både gott och snyggt
Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
inlagda oliver eller nåt annat inlagt. små kapris. Carpaccio med oliver och kronärtskocka. gröna oliver. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
5 st marinerade soltorkade tomater. 1 dl oliver. 1 msk kapris. Skölj och borsta potatisen. Halvera potatisarna och lägg halvorna i en ugnssäker form eller på en plåt med bakplåtspapper
använd färre om du vill ha mildare smak 4 st vitlöksklyfta(or) , skalade och grovt hackade 600 gram körsbärstomater , (orangea körsbärstomater ger extra sötma) 3 msk oliver , blandade, marinerade av god kvalitet (urkärnade) 2 msk kapris , (skölj dem före användning om de ligger i saltlag) 12 st kycklinglår , filéer 1 knippa(en) basilika , färsk (ca 30 g) 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal