Onsdagar innebär en timmes tvtittande på Grillmästarna på tv4. Kul och inspirerande program inte minst idag då fokus var på vegetariska grillade burgare
Blanda samman teriyakisås och olja. Lägg i laxen och marinera i 5 minuter. Trä upp laxen på spetten. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper och tillaga högt upp i ugnen i 10 minuter
Skär fisken i 3 cm stora kuber och lägg i en plastpåse. Häll i teriyakisåsen och förslut påsen. Vänd runt alla bitarna i påsen och låt marinera 1 timme
Till salladen blev det laxspett. Färskpotatisen är här och jag tycker det är så gott. Längtar ju förstås till min egen men fram tills dess så går det bra med den som finns i affären
och i andra änden av tallriken ett kyckling- och laxspett samt en vegetarisk nudelwok. Tack för alla fina hälsningar på min födelsedag igår, vilken uppvaktning - inte illa
Det var marinerade oliver, crostini med Stilton, rödlöksmarmelad och fikon, charkuteriebricka och focaccia med olika smaker (bland annat bacon och feta – mums