Skivar tomaterna i kuber, stek dem och tillsätt vitlök, tomatpure och vatten. KycklingfiléTomaterTomat & chilli purevitlökfärskfullkornspasta0,5 dl vattenMarinad. Koka pastan, ca 5 minuter
Jag upptäckte också att när man gör carbonara direkt i pannan där jag stekte fejkonet, med lite vitlök och en massa nymald svartpeppar och lite extra flingsalt så får man en sås som är så mustig och smakrik så man inte saknar parmesanen för en femöring
När såsen är klar så finhacka resterande vitlöksklyftor, skär löken i tunna halvmånar, skiva purjon i smala ringar och strimla paprikan och skär den i små fina bitar
Blanda samman olja, honung, Pasta Rossa krydda, vitlök och timjan i en fryspåse. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och lägg ner morötter, purjolök och sockerärter när pastan har kokat upp
Skala vitlöksklyftan. Servera med pestopastan och toppa med krispiga grönkålschips. Lägg grönkål i en matberedare/mixer med kniv och tillsätt vitlök, mandlar, parmesanost och citronsaft
Skala lök och vitlök. Istället för att värma upp en tråkig tallrik som står kvar i kylen sedan dagen innan, och få torr pasta och segt kött som resultat - gör något helt nytt av ingredienserna