Marineradrostbiff med balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Hemmagjord marineradrostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 1 dl balsamvinäger. Marinera i 1-2 dygn, jag marinerade bara 1 och tycker att det blev väldigt bra smak. 1-1½ kg rostbiff eller fransyska. 1 dl balsamvinäger
rostbiff. 5 st marinerade soltorkade tomater. 5 dl balsamvinäger. Skala lök och vitlök och hacka dem fint. Tärna tomaterna och strimla basilika, men ta undan några blad till garneringen
Hacka gräslöken och fördela den över rostbiffen. Toppa rostbiffen med späd rucolasallat. rostbiff. Vänd rostbiffskivorna i marinaden och låt dem marineras ca 10-30 minuter. 2 msk vit balsamvinäger
1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden. 5 msk balsamvinäger2 1 tsk majsstärkelse1 0. 1,5 kg fransyska eller rostbiff. 5 msk balsamvinäger
Mixa örter, honung, salt och balsamvinäger. Bäst föll alltså dagens recept ut, lammrostbiff med örtglaze satt som den berömda krocketklubban till vinet, och efter två tillagningar med några finjusteringar blev vi nöjda med slutresultatet