Jag garnerade med cocktailkapris och lite färsk persilja. Dubbelmarineradfläskfilé . Lägg fläskfilé i en tät plastpåse eller burk med lock och slå över marinaden
Garnera med citron, kapris och persilja. persilja. ½ dl kapris. 500 g fläskfilé. Sätt ugnen på 150°C. Putsa filén och bryn den runt om i margarin så den får vacker färg
Hacka lök och persilja fintoch låt kaprisen rinna av. Sätt ugnen på 225°. Putsa filéerna, blanda kryddorna tillkryddblandningen och klappa in den i filéerna
Blanda äpple, lök och saltgurka med gräddfil, majonnäs, senap, kapris och persilja. ½ dl persilja. Skär fläskfilén i 8 skivor och låt dem marinera i minst 30 minuter. Grilla fläskfilém i 6-8 minuter. Njut 600 g fläskfilé. 1 msk kapris
Hacka lök och persilja fint och låt kaprisen rinna av. (se dessa under egna recept, skinkdipp osv) 1,7 kg fläskfilé. 1 dl Finhackad persilja. 1 dl Kapris
När det var dags att äta middag serverades marineradfläskfilé med potatissallad och grönsallad. När jag nu åtskilliga år senare återigen serverades marineradfläskfilé vid ett större kalas var läget ett annat