Genom att ugnsbaka det marinerade köttstrimlet, frigörs sky som ger mer smak till grytan. Strimla fläskfilén tunt och lägg i ugnsformen med marinaden och blanda om så att allt kött marineras
Fenomenala i matiga grytor, fräscha sallader, chili- och tomatsåser och marinerade till biffen. Goda hela i varm sallad, till sesampanerad fläskfilé, kycklingspett och lammkorv
Skölj bönorna i kallt vatten genom ett durkslag och lägg dom i mixerns ”bytta”. Mixa ihop bönorna, hälften av den stekta löken, olivoljan o nötterna, Philadelphiaosten, honungen och citronsaften
Koka bönorna enligt anvisning på förpackningen. Dela broccolin i buketter, skär knipplöken i skivor, dela de gröna bönorna, ansa champinjonerna, skiva dem och fräs alltsammans med den pressade vitlöken
Vi åt den här pastasalladen med marineradfläskfilé och marinerad oumhp. Med pesto, bönor och tomat får man en fyllig pastasallad, som gör sig bra på buffén
Värdparet hade fixat en jättegod couscoussallad med feta och gott bröd, Ben bidrog med en pyttipanna med potatis, lök och korv, Tom hade gjort ankleverpaté, David och Debbie kom med en massa god salami och skinka och jag bidrog med kall marineradfläskfilé och en paj jag haft ögonen på länge
I denna rätt är det de gröna bönorna som får dominera och man har ett litet tillskott av fläskkött. 200g fläskkött (urbenad kotlettrad eller fläskfilé). 300g gröna bönor. Ansa de gröna bönorna och förväll dom 2 minuter i saltat vatten. När löken mjuknat något så tillsätter du de gröna bönorna och låter dessa steka med i 2-3 minuter till tills allt är varmt. Relaterade 200g fläskkött (urbenad kotlettrad eller fläskfilé). 300g gröna bönor
Kall marineradfläskfilé, pastasallad och så en härligt krämig bönsallad. Prova med linser eller andra bönor, andra kryddor, färsk chili, dijonsenap – det går helt enkelt att ta det man tycker om