Smält smöret och rör i chokladen så den smälter. Idag var det bakning som stod på schemat igen. Tillsätt chokladsmöret och blanda runt försiktigt till en jämn smet
När bullarna svalnat kan du vispa ihop florsocker och vatten till en seg röra och ringla över bullarna eller hälla på kanterna och hälla kokosmassa över, eller pensla med smör/vatten och hälla på strösocker, använd fantasin
När jag sen frågar lite om dom följde receptet noga och vilka råvaror dom använde så brukar det alltid komma fram att dom hade använt lågpris-choklad och kanske margarin istället för smör
Smeten är rinnig men är du noga med temperaturen och steker i smör (INTE MARGARIN. Kanske inte ett substitut mot vanliga, eller de amerikanska, men banan och ägg, det är ju nyttigt ju
Med lite smör, ost och marmelad passar de (vare sig de är rostade eller inte) ypperligt att servera som en härlig lyxfrukost efter en skön sovmorgon under den kommande långledigheten