Margaretatårta vaniljkräm recept

Margaretatårta

Margaretatårta

Bred vaniljkräm på den första och sylt på den andra. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver, och sikta ner i smeten
Margaretatårta

Margaretatårta

Bred vaniljkräm på den första och sylt på den andra. Ugn 175º och 200º. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver, och sikta ner i smeten

Margaretatårta

Bred vaniljkräm på den första och sylt på den andra. 1.  Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver, och sikta ner i smeten

Margaretatårta

Gör vaniljkrämen enligt anvisning på förpackningen. Bred sylt eller mosade bär och vaniljkräm på den första delen och upprepa på den andra delen

Margaretatårta

Lägg på den mellersta bottnen och täck med vaniljkräm. 2 dl vaniljkräm av marsanpulver. Lägg en sockerkaksbotten på en plåt med bakplåtspapper och täck med jordgubbssylt

Margaretatårta

Gör vaniljkrämen enligt anvisning på förpackningen. Bred sylt eller mosade bär och vaniljkräm på den första delen och upprepa på den andra delen

Margaretatårta

Lägg på den mellersta bottnen och täck med vaniljkräm. 8 - 10 bitar1 fp sockerkaksbottnar i 3 delar2 dl jordgubbssylt2 dl vaniljkräm av marsánpulver200 g mandelmassa1 äggvita5 - 6 dl jordgubbar1 tsk gelatinpulver1 dl vatten1/2 dl jordgubbssaftSätt ugnen på 250 grader