Margareta Persson SKRIV UT RECEPTET. 4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
För att få till styrkan var jag tvungen att ringa min vän Margareta och fråga om det skulle kunna gå för sig att jag plockar några av hennes chilifrukter
Min vän Margareta skrev ett helt blogginlägg angående ketogen kost då jag började "bråka" om detta på Facebook och hon skrev så bra att jag faktiskt insåg att jag gjorde både rätt och att detta var absolut nödvändigt för mig
Margareta, Roberts mamma bjöd på denna smarriga rulle till påskbuffén. Finhacka löken. Sjud löken i smör blandat med någon matsked vatten tills löken är mjuk och nästan genomskinlig
Tillsammans med sin fru Margareta Hoas driver han gården Lilla Bjers vars produkter bland annat säljs i gårdens KRAV-märkta butik och serveras i den KRAV-märkta restaurangen
Margaretas pepparkakor är ljuvliga och eftersom degen är hemmagjord är den lättare att hantera. Skala lök och morot och hacka löken och skiva moroten tunt
Hacka vitlök och rödlök och fräs i lite olja. Spara lite rödlök till salladen. Servera rödlök, tärnad fetaost och strimlad paprika i en separat skål så att var och en kan ta efter önskemål