Lägg över kransarna på plåt med skarven nedåt. Pensla med uppvispat ägg, lägg på äppelklyftor, strö på kanelsocker och crumble, eller endast pärlsocker
Rör rumsvarmt smör, socker, ägg, citronskal och salt och smidigt i en bunke. Kavla varje bit till en stor rund kaka och lägg på plåtar med bakplåtspapper
4 ekologiska äggvitor. 2 st ekologiska ägg. 2 st ekologiska äggulor. 4 ekologiska äggvitor. Härom dagen fick jag tips på en makalöst god tårta av min kolonigranne
Vispa samman saften med ägg, äggula, grädde och socker. Arbeta samman alla ingredienserna till bottnen och lägg degen kallt 1 timme. 1 st ägg. 2 st ägg. 1 st äggula
Margareta Persson SKRIV UT RECEPTET. 4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
Åtminstone om man frågar Margareta Sandstedt. Rör ihop socker, vaniljpulver och ägg i en bunke. Blanda ihop mjöl, kakao och salt, rör ner det med smöret i äggsmeten
Min vän Margareta skrev ett helt blogginlägg angående ketogen kost då jag började "bråka" om detta på Facebook och hon skrev så bra att jag faktiskt insåg att jag gjorde både rätt och att detta var absolut nödvändigt för mig
Tillsammans med sin fru Margareta Hoas driver han gården Lilla Bjers vars produkter bland annat säljs i gårdens KRAV-märkta butik och serveras i den KRAV-märkta restaurangen
Dagens föreläsare var Andreas ”Kostdoktorn” Eenfeldt, min stugkompis Lena Winroth, Johan Falk, Margareta Lundström och slutligen Lindha Vikström på Halva Lindha