Du kan smaksätta din fudge med mörk choklad, marabou choklad, med eller utan nötter, kanske lakrits eller krossade polkagrisar eller i princip vad du vill
Tillsätt smöret i klickar och arbeta snabbt ihop en smulig massa. Hade en riktig bakdag igår och hann med 3 sorter, bland annat dessa supergoda cookies med marabou japp som ni bara måste testa. Marabou japp cookies ca 25 st. 125 g smör. 150 g marabou japp (jag tog hela ca 180g). 125 g smör. 150 g marabou japp (jag tog hela ca 180g)
Lite smör. Smält lite smör i en kastrull och häll ner mini marshmallowsen så dom smälter. Lite smör. 200 g marabou mjölkchokladkaka. 200 g marabou mjölkchokladkaka
Smält smöret i en kastrull och lägg sedan i chokladen. Jag är ju en stor sucker för rock polly och marabou black så för några veckor sedan slängde jag ihop en kladdis med laktrissmak, det måste testas för alla laktrisälskare där ute
Smörkräm. Jag gör alltid dubbelsats av smörkrämen också då jag tycker en blir lite snålt. Smörkräm. 100 g rumsvart smör. 200 g Marabou mjölkchoklad daim ( jag hackade i drygt en halv). 100 g rumsvart smör. 200 g Marabou mjölkchoklad daim ( jag hackade i drygt en halv)
Tag pannan från plattan och rör ner smör och honung. Första gången jag testade använde jag den makalöst goda chokladen Marabou Vinter som hade en julig smaksättning av bla nejlika, kardemumma, ingefära & kanel
Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölkchokladen, bruten i bitar. Så ni som inte äter kolhydrater eller socker får blunda nu Jag gjorde ist en kladdkaka med Marabou japp i och så gjorde jag jappfluff som jag spritsade uppe på
Vispa smör, äggula och florsocker tillsammans rätt länge, gärna upp till tio minuter. I går antog jag en ”utmaning” i Kakburken (facebook-grupp) där det var en tjej som efterfrågade biskvier med Marabou Apelsinkrokant