Du kan smaksätta din fudge med mörk choklad, marabou choklad, med eller utan nötter, kanske lakrits eller krossade polkagrisar eller i princip vad du vill
För det var tex kärlek vid första ögonkastet när jag träffade min man (även om han kanske inte förstod det direkt), första gången jag höll i min hund, första gången jag smakade polkagrisar, första gången jag kladdade ihop en kaka som liten, första gången jag gjorde en layer cake och första gången jag höll i en bok från Baked Bakery
Först ut är denna goding som jag ursprungligen hittade receptet på i min favorittidning Hembakat, dock bytte jag ut den vanliga vita chokladen till Marabou vit choklad med vaniljsmak
HÄR har ni ett exempel hur man enkelt skapar polkagrisfluff (så gott. En handfull polkagriskarameller. 60-70 gram Marabou Daim-kakor. Fördela dem i 6 shotsglas, krossa polkagrisarna och strö ett litet lager med polkagriskross över kaksmulorna
smaksättning, exempelvis krossad polkagris, lakritsgranulat eller pulver, marshmallows, rostad kokos, jordnötssmör, toffee-bitar, snabbkaffepulver chili etc