För några veckor sen så fick jag ett superfint litet hus hemskickat från Marabou, tanken var att jag skulle bygga ett chokladhus av dessa produkter men jag känner att jag kommer aldrig hinna med det
MarabouNoblesse. Fredagskvällen var igår bokad för födelsedagsfest. Vi firade min sambo som fyller 25 år på måndag och jag tänkte att jag skulle göra något speciellt att bjuda på
Marabou twist , noblesse, daim, och kitekat. I förrgår påbörjades tårtbaket till födelsedagsbarnet. En överraskning tårta som skulle färdas ett par hundra kilometer med tåg och en resveska som reskamrat
noblesse med apelsinsmak. Pensla lite smält choklad på noblesseplattorna så fastnar de lätt på kanten. Fileéa apelsinerna och använd som garnering tillsammans med halva noblesseplattor
noblesse eller marabou mjölkchoklad som dekoration. När du tagit ut grottorna så lägg på choklad, om du gör stora så lägger du en noblesse överst och om du gör små tar du en halv marabouruta och låter den smälta
3st marabou Co-Co (Dubbel 60g). 24st Noblesse. Tag ut plåten och lägg 1st platta Noblesse på varje kaka och strössla på strössel. 3st marabou. 24st Noblesse
Enligt mig finns det ingen choklad som slår Marabou mjölkchoklad. Jag garnerade med en noblesse, men du kan lika gärna ta färska bär eller något annat gott