Jag använde vanlig maraboumjölkchoklad att täcka med, och så här tjusigt blev resultatet. Mitt i allt detta hann vi med en långpromenad också och förstås lite bakning
Duka upp med olika fyllningar och låt alla fylla med sina favoritingredienser. 200 g Maraboumjölkchoklad. 11 dl grädde, vispad (smaksätt med choklad om du önskar). 11 förp Marabou M Peanut. 11 MarabouDaim, hackad. 1200 g Maraboumjölkchoklad 4-6 tacoskal. 1Fyllning1 dl grädde, vispad (smaksätt med choklad om du önskar) 1 förp Marabou M Peanut 1 MarabouDaim, hackad 50 g nötter, hackade 1 banan, skivad 0,5 l jordgubbar 100 g blåbär kokosflingorChokladdoppade tacoskal. Med hjälp av en matsked, gör rundlar (ca 10-12 cm) av den smälta chokladen på ett smörpapper
Här blev det tre eftersom jag ville ha både lite mörk choklad och mjölkchoklad. Ta din favoritchoklad (gärna med apelsin, daim, schweizernöt eller annan) och smält över vattenbad, blanda med rispuffar och dutta upp och ställ kallt
Min man gillar dem bäst medan jag gillar de ljusta bäst. Daim chocolate chip cookies. Rulla bollar av smeten och lägg bollarna på en plåt med bakplåtspapper
Chokladmousse med Baileys. Daimpannacotta. Garnera med chokladfigurer, grädde, hallon och strössel. Hacka sedan daimen och fördela över serveringsglasen
Mitt absoluta favoritrecept på Kärleksmums kommer från Leila Lindholm och då strör man över lite hackad Maraboumjölkchokladmeddaim på smeten precis innan man stoppar in plåten i ugnen
En härligt saftig brownie med ett lager av seg marshmallov toppat med ett lager chokladcrisp. daim,. Rör ihop med en slickepott så att det precis blandat sig