En seg och chokladig kaka som passar att äta som den är eller ännu bäätre. Hade inga nötter som receptet angav utan fick använda mandel i stället och den tilltänkta mörka chokladen fick bytas mot Maraboumjölkchoklad som gömts från gottesugna små fingrar
Maraboumjölkchokladfluff. Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Om ni inte har provat att göra fyllning av dumle smak eller mjölkchoklad så prova
200 gram mjölkchoklad med daim-smak. 200 gram mjölkchoklad med daim-smak. En annan nyhet som jag testade att baka till lördagens kalas var daimsnittar som jag blev tipsad om av en tjej på jobbet
Jag brukar använda sprits och sedan jämna till med en kniv så det blir jämnt över hela kakan. I går antog jag en ”utmaning” i Kakburken (facebook-grupp) där det var en tjej som efterfrågade biskvier med Marabou Apelsinkrokant
En No Bake Paj med en botten av Hasselnötter och choklad Cookies som mixats i en matberedare, fylld med karamelliserade äppelskivor och mjölkchoklad ganache( Marabou Helnöt)
Marabou. Låt kakan kallna. Ringla den smälta chokladen över kakan. Ta ut kakan och strö på marshmallows och grädda i 5 minuter till. 100 g mjölkchoklad. 100 g mjölkchoklad
Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölkchokladen, bruten i bitar. Så ni som inte äter kolhydrater eller socker får blunda nu Jag gjorde ist en kladdkaka med Marabou japp i och så gjorde jag jappfluff som jag spritsade uppe på
Jag brukar använda sprits och sedan jämna till med en kniv så det blir jämnt över hela kakan. 200 gram Marabou apelsinkrokant. 150 gram valfri choklad (jag valde mörk för att bryta av mot mjölkchokladen i fyllningen. 200 gram Marabou apelsinkrokant. 150 gram valfri choklad (jag valde mörk för att bryta av mot mjölkchokladen i fyllningen
maraboumjölkchoklad,. I helgen gjorde Hanna och hennes kompis en superenkel kaka. inbakad chokladkaka,. Man tar ett block med 200g Maraboumjölkchoklad (eller annan sort man gillar)
Supergod kladdkaka med dumle snacks och karameliserad mjölk ( kola). 4 msk kakao. 150 gram maraboumjölkchoklad. Smält mjölkchokladen över vattenbad och rör ner rice crispies och bred över den crispiga chokladtoppingen över kladdkakan och ställ svalt 2-3 timmar. 4 msk kakao