100 g marabou premium mintchoklad (70%). 100 g marabou premium mintchoklad (70%). Jag var så sugen på päron igår och bestämde mig för att göra en 80-talsinspirerad kaka (ni minns päronhalvor med after eight)
Mintchokladmoussen. Värm vispgrädden i en kastrull tills första "kokbubblan" kommer upp, ställ av kastrullen ifrån plattan och lägg i mintchokladen och låt den smälta
Mintchokladglass LCHFIngredienser 3 ägg 3 dl vispgrädde 100 g 70% mintchoklad (jag använder den från Marabou) 20 g 70% mörk choklad (även denna från Marabou) Gör så här Smält chokladen på mycket låg värme och låt svalna medan du utför de andra momenten
Jag hade tyvärr inte tillräckligt med choklad som skulle vara i tryffeln så jag fick använda mig av MarabouMintchoklad kaka i stället men den blev jättegod med en aning mint smak i
Jag hade tyvärr inte tillräckligt med choklad som skulle vara i tryffeln så jag fick använda mig av MarabouMintchoklad kaka i stället men den blev jättegod med en aning mint smak i
Ljusa bottnar (4st)Skivad bananfluff gjord på mintchoklad, vitchoklad och Marabou hallonfluff gjord på skumgodis (lite tuttifruttismak)lemon curdhallonsylt (hemmagjord vildhallon) tårtan är täckt med sugerpaste med smak av citron, blommor i SP också, pastafärg,pulverfärg och glitter